top of page

Intentionen bag eksperimentet

Det her er stedet, hvor hvor alt kan siges - med det formål at sætte sjælen fri. Ord kan sætte sjælen fri. Åndedragene kan vise vejen. Her får stemmerne og perspektiverne en legeplads - et frirum. Mit håb er at rummet udvider sig og der opstår en sær form for vidde. En vidde jeg tror jeg vil kalde frihed.

 

For mig er sjælens udtryk og befrielse forbundet med den ofte skramlede og bumpede vej indad. Til det, der gør indtryk. Til det, der ikke er opdaget. Til den blinde vinkel. Til de mørkeste rum. Til de mange øjne, der ser. Til det mellem linjerne. Ofte til det, vi ikke vil høre. 

Denne vej går man uden garantier, og med den kommer ofte en indsigt eller en gave. Kærlighed. Eller en udsigtspost. Især det sidste skaber vidde. 

 

Eksperimentet er her at sætte ord på min oplevelse af at være menneske. I denne verden. Fortælle om, hvad jeg ser med mine mange forskelligtfarvede øjne. Oplyse den ellers noget tågede sti med bevidsthed. Med åndedrag. Måske andre, der går denne vej, vil udtrykke sig her med mig. Så vi kan inspirere hinanden. Så vi sammen kan se og måske - hvis vi er så heldige - give vores gaver videre.

Luftfoto af skoven
bottom of page